Általános üzleti feltételek

A www.virtoo.hu (a továbbiakban csak Virtoo) oldal szerzője és üzemeltetője az Eureco s.r.o. társaság (a továbbiakban csak Üzemeltető). Az Üzemeltető jó szándékkal alkotta meg ezeket az oldalakat, hogy internetes szolgáltatásokat (konkrétan egy virtuális tetováló programot) állítson látogatói rendelkezésére.

A Virtoo bármely részének használatakor minden látogató beleegyezését fejezi ki az alábbi üzleti feltételekkel, melyek a látogató számára kötelezőek:

A Virtoo felhasználói, valamint az oldal látogatói számára tilos:

További előírások és kötelezettségek

  1. Az Üzemeltető jótáll az általa nyújtott szolgáltatás problémamentes működéséért, beleértve az esetleges kiesések minimalizálását és azonnali helyrehozását.
  2. A Virtoo üzemeltetője semmiképp nem vállal felelősséget az oldal használata közben a felhasználót ért károkért. A felhasználó saját felelősségére használja a Virtoo-t. A Virtoo mindössze tetoválások vizualizációt nyújtja a felhasználónak, a Virtoo használatával kapcsolatos információk és termékek kezeléséért a felhasználó teljes felelősséget vállal.
  3. Az üzemeltető nem áll jót a felhasználó bárminemű adatainak elveszéséért, ahogy azon e-mailek tartalmáért sem, melyeket a felhasználó a Virtoo-n keresztül küld el.
  4. Az Üzemeltetőnek jogában áll bármikor módosítani a Virtoo tartalmát, törölni az általa nem helyénvalónak ítélt hozzászólásokat és megjegyzéseket, új funkciókkal bővíteni a programot, valamint módosítani a Virtoo használati feltételeit.
  5. A Virtoo üzemeltetője fenntartja a reklámok közzé tételének kizárólagos jogát.

Tagság korlátozása vagy lezárása

Az üzemeltető fenntartja a jogot hogy saját elbírálása alapján lezárja a felhasználó hozzáférését a Virtoo-hoz és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokhoz vagy bármely részükhöz. Teheti mindezt bármikor, előzetes figyelmeztetés nélkül.

A regisztrációs adatok kezelése

A regisztráció során megadott személyes adatok kezelője az Üzemeltető. Az üzemeltető jótáll azért, hogy a regisztrált felhasználók személyes adatait csakis a Virtoo szolgáltatásainak megvalósítására, valamint a saját termékeit, illetve üzleti partnerei termékeit illető információk küldésére használja fel. Az információs e-mailek küldését a felhasználó tagságának beállításaiban deaktiválhatja, vagy e-mailen kérelmezheti az Üzemeltetőtől a deaktiválást.

A Virtoo alkalmazás felhasználói fiókjai, jelszavak és ezek biztonsága

Ahhoz, hogy a felhasználó profilt hozzon létre a Virtoo-ban, teljes egészében abszolválnia kell a regisztrációs folyamatot és a regisztrációs ív utasításainak megfelelően köteles aktuális, valós, teljes és pontos adatokat megadni. Az alapszintű Virtoo-tagság tagdíj nélkül aktiválható. A felhasználó teljes mértékben felelős jelszava és felhasználói fiókja titokban tartásáért, továbbá felelős bármilyen és egyben mindennemű tevékenységért, mely a Felhasználó fiókján keresztül zajlik. A Felhasználó beleegyezik, fiókjának bárminemű jogtalan felhasználása esetén, vagy e fiók biztonságának megsértése esetén azonnal értesíti az Üzemeltetőt. Az Üzemeltető nem vállal felelősséget az esetleges károkért, melyek a Felhasználó fiókjának vagy jelszavának más személy által való felhasználása során keletkeznek, történjék az a Felhasználó tudomásával vagy anélkül. A Felhasználó viszont köteles felelősséget vállalni az Üzemeltetőt vagy harmadik felet ért, a Felhasználó fiókja vagy jelszava más személy által való felhasználása során keletkezett károkért. Jótáll továbbá azért, hogy fiókját és jelszavát beleegyezése nélkül más személy nem fogja felhasználni.

A felhasználói fiókok védelme és megszüntetése

A felhasználó bármikor visszavonhatja vagy törölheti regisztrációját saját kezűleg, tagsága beállításaiban, vagy e-mailben kérelmezheti az Üzemeltetőtől regisztrációja deaktiválását. A deaktiválás után végérvényesen töröljük a Felhasználó összes adatát, beleértve fényképeit, valamint az Üzemeltető által nyújtott szolgáltatásokat. Ha a felhasználó a deaktiválás idejében a Virtoo fizetett szolgáltatásait igénybe vette, a deaktiválás során ezen szolgáltatások automatikusan megszűnnek, újraaktiválás lehetősége nélkül. A deaktiválás után lehetséges a fiók újraaktiválása, ebben az esetben a Felhasználó köteles újra abszolválni a teljes regisztrációs folyamatot.

Fizetési folyamatok

A Virtoo fizetett szolgáltatásai a felhasználók számára nem kötelezőek, bárki megmaradhat az ingyenes verziónál. A Virtoo teljes verziójának felhasználói egyetértenek a fizetett szolgáltatások árával és időtartamával azon feltételek szerint, melyekről az aktiválás során az aktivációs ablakban értesült. A teljes verzió díja önkéntes, sms-ben történik, illetve hitelkártya vagy banki átutalás segítségével abban az esetben, ha maga a Felhasználó dönt ezen lehetőségek mellett. A Felhasználó fizetéssel kapcsolatos kérdéseit az Üzemeltetőhöz intézheti e-mailben, illetve telefonon.

Az üzleti feltételek módosítása

Az üzemeltető fenntartja a Virtoo alkalmazás szolgáltatásáról szóló üzleti feltételek és figyelmeztetések módosításának jogát, beleértve, de nem kizárólag a weboldalak használatával kapcsolatos díjakat, a módosított üzleti feltételek elhelyezését a Virtoo keretein belül, vagy eme feltételek e-mailben való elküldését. A Virtoo felhasználása ezen értesítések után a módosításokkal való egyetértésként kezeltetik. A Felhasználó felelős a Virtoo-ban közzé tett üzleti feltételek rendszeres ellenőrzéséért.

A rendszer üzemelésének korlátozása

Az Üzemeltető rendszeresen karban tartja a Virtoo alkalmazást, s e célból jogosult a rendszer üzemelését korlátozni, vagy adott esetben megadott ideig leállítani. Az Üzemeltető köteles az alkalmazás üzemelésének rendszeres, betervezett, 15 percnél tovább tartó leállítását legalább 1 órával a leállás előtt közzé tenni a Virtoo weboldalain. Továbbá jogosult a rendszer üzemelését korlátozni vagy leállítani, méghozzá olyan időtartamra, mely a Virtoo működését befolyásoló hibák és meghibásodások kijavításához szükséges.

Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.